Om P.I.P Design

 

 

P.I.P Designs motto är: "Making a difference towards a better world". Vi, Gustaf och Lena Risling, vill hjälpa utsatta barn genom att bygga upp och aktivt engagera oss i skötseln av barnhem i fattiga delar av världen. Barn vill och måste få synas, precis som vi vuxna. Med detta för ögonen grundades företaget år 2003. Genom att vi hjälper vuxna människor att synas och visa vilka de är, kan vi också hjälpa bortglömda barn till det.

Verksamheter

Vi vill sprida skönhet och glädje i världen, vilket genomsyrar alla våra verksamheter:

Pearls In Paradise: Våra smycken, i form av bärbara konstverk, är den synligaste formen. Alla steg i framställningen gör vi själva och vi arbetar med ädla metaller, sötvattenspärlor och ädla stenar.

Pearls In Paradise erbjuder unika, personliga och exklusiva smycken för Dig som vill synas. Vi översätter det Du vill förmedla såsom livsstil, värderingar och attityd till ett smycke. Färdiga smycken kan Du handla via vår webbutik och i vår butik/ateljé i Jakobsberg. Varje smycke finns bara i ett exemplar. Vi säljer även presentkort. Beställ önskat belopp genom vår kontaktsida. Vi gör också smycken efter en personlig beställning. Med kreativitet, engagemang och servicekänsla skapar vi ett bärbart konstverk till just Dig. Varje smycke görs i dialog med Dig som kund. Vår affärsidé är det unikt tillverkade smycket från vår egen ateljé, med noggrant utvalda material. Ett bärbart konstverk.

Våra smyckeskunder är främst kvinnor och män som vill synas. De vill förmedla en livsstil, värderingar eller attityd. Idag har vi, så vitt vi vet, kunder i Sverige, Danmark, England och Guatemala.

Improve!: Rådgivning till företagare inom ledarskap och personlig utveckling. Vi hjälper sådana personer med att synas som ledare och vara ett föredöme för sina medarbetare, samtidigt som de finner större glädje och utbyte i sin roll i företaget. Vi bistår också i arbete gällande affärsstrategi, marknadsplaner och analyser. Inspirationsgivande föreläsningar, personliga mentorskap och workshops är basen i detta arbete.

Företagsrådgivning gör vi inom både stora och små organisationer. Bland kunderna återfinns både dotterbolag till internationella storföretag och små/medelstora företag. De flesta uppdragen utför vi hos dem senare. Uppdragen utförs till största del inom Norden.

Optimal näring och personlig rådgivning i kostfrågor hjälper alla människor att må bättre, att trivas bättre med sig själva och ha mer energi och lust i sin vardag. Försäljning av produkter för optimal näring, vilket tillsammans med personlig rådgivning och gratis kontinuerlig uppföljning ger Dig möjlighet till ett ökat välmående, bättre träningsresultat och viktkontroll. Vi introducerar och utbildar också nya personer i detta koncept, så att de kan bygga upp en egen hemmabaserad verksamhet.

Rådgivning kring optimal näring och kost sker till privatpersoner, som återfinns över hela Sverige, men kan även göras till personer i andra länder. Introduktion av det hemmabaserade konceptet gör vi till människor, som vill förändra sitt liv och sin livsstil, nu i ett sjuttiotal länder.

  

 

 

 

 

Copyright ® 2009

P.I.P Design HB

 

P.I.P Design

 www.pipdesign.se