Alla behöver optimal näring

 

 

Optimal näring och personlig rådgivning i kostfrågor hjälper alla människor att må bättre, att trivas bättre med sig själva och ha mer energi och lust i sin vardag. Försäljning av produkter för optimal näring, vilket tillsammans med personlig rådgivning och gratis kontinuerlig uppföljning ger Dig möjlighet till ett ökat välmående, bättre träningsresultat och viktkontroll. Vi introducerar och utbildar också nya personer i detta koncept, så att de kan bygga upp en egen hemmabaserad verksamhet.

Rådgivning kring optimal näring och kost sker till privatpersoner, som återfinns över hela Sverige, men kan även göras till personer i andra länder. Introduktion av det hemmabaserade konceptet gör vi till människor, som vill förändra sitt liv och sin livsstil, nu i ett sjuttiotal länder.

 

Vi använder väl beprövade produkter från Herbalife. Numera finns mycket forskning kring näring, olika näringsämnen och deras inverkan på kroppen. Och sedan 2008 finns det även flera internationella forskningsstudier gjorda på specifika produkter från Herbalife! Kontakta oss om du vill veta mer (info@pipdesign.se) eller gå direkt till vår butik på nätet. Där kan du söka information om produkterna, hur de används, och om du är intresserad, beställa dem direkt. Eftersom produkterna kommer med 30 dagars fri returrätt och gratis uppföljning från oss, gör du inte betanlningen på nätet. Vi kontaktar dig, så fort vi fått din beställning/förfrågan, så hanterar vi betalning, leverans etc då.

Det finns även produkter för hud-, hår- och kroppsvård i sortimentet.

Direktlänkar:

Till nätbutiken för att titta eller beställa.

Mer info om hur du uppnår bättre sport- och idrottsresultat med produkterna.

Om du är intresserad av viktkontroll.

Och om du är intresserad av att få veta mer om möjligheten att tjäna pengar genom att på deltid eller heltid arbeta med produkterna.

 

  

 

 

Du som är näringskund hos oss, kan köpa produkter direkt i smyckebutik/ateljé. Ring gärna i förväg så att vi har önskade varor hemma och öppet när det passar dig. Butikens/ateljéns öppettider.

 

 

 

 

 

 

Copyright ® 2009

P.I.P Design HB

 

P.I.P Design

 www.pipdesign.se