Personliga och unika smycken!

 

 

Bilder

Pearls In Paradise: Våra smycken, i form av bärbara konstverk, är den synligaste formen. Alla steg i framställningen gör vi själva och vi arbetar främtst med ädla metaller, sötvattenspärlor och ädla stenar.

VI erbjuder unika, personliga och exklusiva smycken för dig som vill synas. Vi översätter det du vill förmedla såsom livsstil, värderingar och attityd till ett smycke. Färdiga smycken kan du handla via vår butik/ateljé i Jakobsberg. Varje smycke finns bara i ett exemplar. Vi säljer även presentkort. Beställ önskat belopp genom vår kontaktsida.

Vi gör också smycken efter en personlig beställning. Med kreativitet, engagemang och servicekänsla skapar vi ett bärbart konstverk till just dig. Du har kanske något speciellt plagg du vill matcha? Eller vill du ha ett smycke du vet att du alltid känner dig bekväm med och kan använda varje dag? Kanske har du ärvda smycken, som du inte använder men inte heller vill sälja eller smälta ner. Dessa kan vi infoga i eller omarbeta till ett nytt smycke. Varje smycke görs i dialog med dig som kund. Vår affärsidé är det unikt tillverkade smycket från vår egen ateljé, med noggrant utvalda material. Ett bärbart konstverk.

Våra smyckeskunder är främst kvinnor och män som vill synas. De vill förmedla en livsstil, värderingar eller attityd. Idag har vi, så vitt vi vet, kunder i Sverige, Danmark, England och Guatemala.

Våra material

  

 

 

Gå vidare till:

 

- af Risling

 

 

Butikens/ateljéns öppettider

 

 

 

 

Copyright ® 2009

P.I.P Design HB

 

P.I.P Design

 www.pipdesign.se